Portretfotografie

Plan een afspraak in één van onze studio’s voor een professionele portretfoto

Portretfotografie in de studio

Een goed portret doet meer voor je ‘zakelijke ik’ dan je in eerste instantie zou denken. Met een portretfoto krijgen niet alleen websites en LinkedIn profielen, maar ook presentaties, CV’s en overige sociale media letterlijk en figuurlijk een gezicht.

We kiezen graag voor een persoonlijk aanpak. Vooraf bespreken we je wensen en wat je met de portretfoto’s wilt uitstralen. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Samen kijken we naar kledingkeuze, achtergrond en belichting. Tijdens de fotografie sessie wordt je professioneel begeleid en krijg je aanwijzingen wat betreft houding en uitstraling.

We leggen iedereen op een zo natuurlijk mogelijke manier vast zodat het portret presenteert waar jij als persoon voor staat. Na overleg worden de beelden geselecteerd voor de nabewerking. Hierin werken we oneffenheden weg en laten we de foto goed tot zijn recht komen.

Een eerste indruk maak je maar één keer!

Mogelijkheden

  • Intake
  • Kledingwissel
  • Verschillende achtergronden

Studio locaties

  • Amsterdam

Tarieven

2 Portretfoto’s

€145 ex btw

60 minuten

4 Portretfoto’s

€195 ex btw.

75 minuten

Laten we samenwerken

Plan een afspraak

Plan een afspraak

Vul hieronder je naam en contactgegevens in en laat ons weten op welke locatie je gefotografeerd wilt worden. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

[[[["field5","not_equal_to"]],[["show_fields","field6"]],"and"]]
1
Je naam
Telefoonyour full name
Voorkeurslocatie
Voorkeursdatumof appointment
Opmerkingenmore details
0 /
Previous
Next