Portretfotografie in Utrecht

Kom langs in één van onze studio’s voor een professionele portretfoto

Portretfotografie in de studio

Op zoek naar een professionele portretfoto voor op LinkedIn of je overige (online) profielen? Kom dan langs bij onze professionele portretfotograaf in de portretstudio Utrecht!

Onze portretfotografen streven ernaar om iedereen op een zo natuurlijk mogelijke manier vast te leggen. Wij zorgen ervoor dat iedereen op zo’n manier gefotografeerd wordt dat je denkt “ja, dit ben ik”. De portretfoto’s die we maken zijn fris, professioneel en met een vriendelijke en betrouwbare uitstraling.

Portretfoto’s worden veel gebruikt op het gebied van personal branding en zijn daarom zeker van belang voor het creëren van een online identiteit. De foto’s zorgen voor een goede eerste indruk en worden onder andere gebruikt voor LinkedIn, presentaties, websites, CV’s en overige sociale media.

Vooraf wordt er besproken welke boodschap er met de portretfoto’s gecommuniceerd dient te worden. Hierbij kijken we naar de kledingkeuze, belichting, achtergrond en uitstraling. Tijdens het fotograferen wordt je professioneel begeleid en krijg je aanwijzingen wat betreft houding en gezichtsuitdrukkingen. Tussendoor bekijken we samen de resultaten om op die manier sturing te geven aan het proces gedurende de fotosessie. Na overleg worden de uiteindelijke foto’s geselecteerd voor de nabewerking. Hierin werken we oneffenheden weg en laten we de foto goed tot zijn recht komen. De portretfoto’s worden daarna afgeleverd in verschillende formaten geschikt voor web en print.

Een eerste indruk maak je maar één keer!

Mogelijkheden

  • Kledingwissel
  • Verschillende achtergronden
  • Inclusief licentie voor gebruik op persoonlijke profilerings-kanalen

Studio locaties

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Rotterdam

Tarieven

2 Portretfoto’s

€119

45 minuten

4 Portretfoto’s

€169

75 minuten

Laten we samenwerken

Neem contact op

Plan een afspraak

Vul hieronder je naam en contactgegevens in en laat ons weten op welke locatie je gefotografeerd wilt worden. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

[fc id=’9′ align=’left’][/fc]