Over ons

Hét bureau voor portret- en bedrijfsfotografie

Het portret bureau – de beste foto van jezelf

Het portret bureau is in 2014 opgericht om de wens van zakelijk Nederland op het gebied van portretfotografie en bedrijfsfotografie te beantwoorden. Van krachtige portretten tot en met uitgebreide bedrijfsreportages.

Een goede portretfoto doet meer dan je in eerste instantie zou denken. Met een portretfoto krijgen websites en LinkedIn profielen, maar ook presentaties, CV’s en overige online en offline media letterlijk en figuurlijk een gezicht. Hetzelfde geldt voor bedrijfsfotografie. De manier waarop een bedrijf zich presenteert zegt namelijk veel over de onderneming. Met een bedrijfsreportage geef je een kijkje in de keuken d.m.v. portretfotografie en bedrijfsfotografie waarbij de bedrijfscultuur goed zichtbaar wordt.

Onze beelden worden veelal online ingezet voor bedrijfswebsites, online marketing en LinkedIn profielen. Maar ook in offline bedrijfsbrochures, corporate presentaties en andere marketing doeleinden vind je onze fotografie terug.  

– Arthur van Megen, founder & fotograaf bij Het portret bureau

“Een eerste indruk maak je maar één keer!”

Op dit moment heeft Het portret bureau een studio in Amsterdam en is het ook mogelijk om in Haarlem en Rotterdam een portret te laten maken.

Daarnaast is het mogelijk om op elke locatie in Nederland te fotograferen met onze mobiele fotostudio. Deze mobiele studio doet niks onder aan een echte fotostudio waarbij kwaliteit de boventoon voert.

Naast de gebruikelijke portretfotografie maken we ook bedrijfsreportages. Waarbij we door verschillende settings te fotograferen beelden maken voor bedrijfswebsites, advertenties, brochures of andere uitingen. Hierbij fotograferen we het bedrijf, de mensen, de diensten en/of producten.

Bedrijfsfotografie wordt vaak gecombineerd met portretfotografie en zorgt voor een kloppend totaalbeeld op de bedrijfswebsite en voor marketingactiviteiten.

Overleggen? Neem contact op!