Over ons

Het portret bureau – portret & bedrijfsfotografie

Sinds 2014 specialist op het gebied van portret en bedrijfsfotografie

Het portret bureau is in 2014 opgericht door Arthur van Megen om de wens van zakelijk Nederland op het gebied van portret- en bedrijfsfotografie te beantwoorden. Van krachtige portretten tot uitgebreide bedrijfsreportages en merkcampagnes.

Portretfotografie met oog voor details
Een goed portret is tegenwoordig niet meer weg te denken: een portret dat presenteert wie jij bent en waar je voor staat. Met de juiste aandacht en aanwijzingen geven we iedereen de kans om zich te presenteren zoals zij of hij wilt. Van interne toepassingen tot externe uitingen zoals LinkedIn, bedrijfspresentaties, campagnes en overige sociale media. Onze kracht zit in de aandacht en de ervaring, we hebben namelijk al meer dan 5000 personen van een portret mogen voorzien.

Het merk in beeld
Met bedrijfsreportages en fotografie campagnes kunnen we de essentie van de organisatie intern en extern laden. We kijken wat voor beelden het beste aansluiten op de organisatie en hoe we de kernwaarden het mooist kunnen belichten. Hierbij hebben we aandacht voor het merk en de doelgroep waarvoor de fotografie bedoeld is. Of nu gaat om fotografie bij interviews, interne of externe communicatie uitingen en merkcampagnes, we staan voor frisse fotografie waarin de mens centraal staat.

Vraag offerte aan

Laat ook zien wie je bent.

Neem contact op