Ervaringen

Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste.

William Knapen

Bedankt voor de goede foto’s! Ik heb een hele positieve ervaring gehad bij Het portret bureau, uiteraard ook door het mooie resultaat. Mijn vrienden en collega’s ga ik absoluut ook zo’n professionele foto aanraden.

Violet

Portretfoto’s laten maken vind ik altijd spannend. Je hoopt dat de foto’s worden zoals je vooraf in gedachten hebt en dat je je op je gemak voelt tijdens het fotograferen. Maar de sfeer in de studio vond ik heel relaxed en low-key. Ik zou het zeker aanbevelen aan beginnende zzp-ers en starters die zichzelf graag willen promoten. Veel vrienden van mij (dertigers) hebben nu ongeveer 10 jaar werkervaring en beginnen een bedrijf voor zichzelf. Voor hen is het een absolute must om zulke foto’s te laten maken.

Marley Sijlbing

Arthur zorgt voor professionele foto’s met de juiste uitstraling en denkt echt mee met de klant. De resultaten vind ik dan ook uitstekend! De foto’s worden binnen enkele werkdagen geleverd en kun je dus direct gebruiken. Wat mij betreft zouden zowel studenten als professionals zo’n nette portretfoto moeten hebben.

Melvin van der Veen

Erg vriendelijk geholpen door Arthur met goede tips tijdens het fotograferen. Goed inzicht in juiste houding. Relaxte sfeer. Mooie foto’s als resultaat!

Remco Steenbergen

Arthur heeft met heel efficiënte aanpak heel goed professionele foto’s van mij gemaakt. Hij heeft verschillende mogelijkheden geadviseerd en we hebben samen de beste gekozen. Ben hem daar zeer dankbaar voor.

Zhaomu Cai

Professional and friendly, the quality of portrait photos is what I was looking for. Highly recommended.

Overleggen? Neem contact op!