About us

Hét bureau voor portret- en bedrijfsfotografie

Het portret bureau – de beste foto van jezelf

‘Het portret bureau is in 2014 opgericht met het idee dat er nog veel verbeterd kan worden op het gebied van portretfotografie. Het is niet zomaar een pasfoto of een verplichting vanuit bijvoorbeeld het bedrijf waar je werkt. Een goede portretfoto is van essentieel belang voor een goede eerste indruk en kan op zoveel verschillende manieren ingezet worden. Voor veel mensen is een camera iets ongemakkelijks. Het is voor ons juist de uitdaging om er voor te zorgen dat de camera even vergeten wordt. Dit doen we door een momentje van rust te creëren en het ongemak weg te nemen. Per persoon bekijken we wat het beste werkt qua houding en uitstraling. Dit alles resulteert in een portretfoto die met veel trots gebruikt zal worden.’

– Arthur van Megen, founder & fotograaf bij Het portret bureau

“Een eerste indruk maak je maar één keer!”

Op dit moment heeft Het portret bureau een studio in Amsterdam en is het ook mogelijk om in Haarlem en Rotterdam een portret te laten maken.

Daarnaast is het mogelijk om op elke locatie in Nederland te fotograferen met onze mobiele fotostudio. Deze mobiele studio doet niks onder aan een echte fotostudio waarbij kwaliteit de boventoon voert.

Naast de gebruikelijke portretfotografie maken we ook bedrijfsreportages. Waarbij we door verschillende settings te fotograferen beelden maken voor bedrijfswebsites, advertenties, brochures of andere uitingen. Hierbij fotograferen we het bedrijf, de mensen, de diensten en/of producten.

Bedrijfsfotografie wordt vaak gecombineerd met portretfotografie en zorgt voor een kloppend totaalbeeld op de bedrijfswebsite en voor marketingactiviteiten.

Overleggen? Neem contact op!